Οι Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – τι έγραψαν στο FB

3 λεπτά ανάγνωση
24 Σεπτεμβρίου 2017

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από χθες η ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με την ομάδα χάκερ Anonymous να ανακοινώνει μέσω facebook πως αυτή είναι υπεύθυνη για αυτό.

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν «άνοιγε» καν για όποιον επιχειρεί να το επισκεφθεί, τουλάχιστον μέχρι τις 11 το πρωί της Κυριακής. 


Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:
«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,
Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.
Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”
».

Πηγή: Protothema.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο Ά. Γεωργιάδης μέσω του FB – Συνελήφθη 52χρονος από την Ημαθία

Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο άντρας που

Οικογένεια Λυγγερίδη: «Υπάρχουν κάτι παραπάνω από ενδείξεις ότι ισχυρός παράγοντας με δήμαρχο χρηματοδοτούσαν κύκλωμα τραμπούκων που οδήγησαν στον φόνο του παιδιού μας»

Με μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση, ο πατέρας του 31 ετών αστυνομικού

Η Έλενα Ακρίτα ψηφίζει Σωκράτη Φάμελλο

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο FB ανακοίνωσε πως θα ψηφίσει