Ολοκληρώθηκε η ΕΓΣ του ΟΤΕ

2 λεπτά ανάγνωση
15 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε., με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 76,51% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία., κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και οι Μέτοχοι κατά πλειοψηφία, ενέκριναν την τροποποίηση των άρθρων 8 (Διοικητικό Συμβούλιο), 9 (Εκλογή, Σύνθεση και θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου) και 10 (Συγκρότηση και Λειτουργία Διοικητικού Συμβουλίου) του Καταστατικού, χορήγησαν ειδική άδεια σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για την τροποποίηση της σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου και όρισαν τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του N.4449/2017.

Επίσης, στη Γενική Συνέλευση ανακοινώθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού της Εταιρείας, η εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

GS: Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και ΟΠΑΠ οι μεγάλοι κερδισμένοι από την αναβάθμιση του Χ.Α.

Σημαντικές ανακατατάξεις στις ροές των ελληνικών μετοχών αναμένεται να προκαλέσει η αναβάθμιση

ΟΤΕ: Νέα τριετής Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.) με τριετή διάρκεια (από 01-01-2026 μέχρι

Με οδηγό τις τράπεζες γύρισε το κλίμα στο Χρηματιστήριο – Οριακά κέρδη με υψηλό τζίρο

Σε μια συνεδρίαση με έντονη εσωτερική διαφοροποίηση και σαφή πρωταγωνιστή τον τραπεζικό