Olympic Air: Μονόδρομος ο εξορθολογισμός του πτητικού έργου

2 λεπτά ανάγνωση
24 Ιουλίου 2013

«Μονόδρομο» προκειμένου να ενισχύσει η εταιρεία την προσπάθειά της για βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών ώστε να συνεχίσει το έργο της χαρακτηρίζει η Olympic Air τον εξορθολογισμό του πτητικού της έργου.

Σε ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την διαμόρφωση των δρομολογίων της εταιρείας, η εταιρεία υπενθυμίζει ότι «η Olympic Air, κάτω από την ιδιοκτησία της Marfin Investment Group (MIG), έχει κάνει τεράστιες προσφορές υπέρ της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με μεγάλες οικονομικές θυσίες».

Επισημαίνει ακόμη ότι οι αποφάσεις της «υπαγορεύονται από την σημαντικά μειωμένη ζήτηση» ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξετάσει τις αποφάσεις της «εάν στο μέλλον, λόγω αλλαγής συνθηκών της αγοράς, φανεί ότι από την μείωση ή διακοπή δρομολογίων δεν καλύπτεται η υπάρχουσα ζήτηση αερομεταφορικών υπηρεσιών».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα και η κουτσή Μαρία ξέρει πια ότι τα βελτιωμένα οικονομικά μεγέθη σημαίνουν αύξηση πλούτου

Η χρονιά τελειώνει με διεθνείς και ευρωπαϊκούς δοξαστικούς για την Ελλάδα. Οι

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων σε Aegean – Olympic Air

Στην ακύρωση οκτώ πτήσεων και την τροποποίηση ακόμη 99 δρομολογίων θα προχωρήσει

Μεταφορά του Αγίου Φωτός από την Aegean και την Olympic Air

Η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα γίνει και φέτος από την Aegean