Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Πτωτικά κινούνται στην πλειονότητά τους οι ασιατικές χρηματιστηριακές αγορές καθώς συνεχίζονται οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ - Κίνας

Πτωτικά κινούνται στην πλειονότητά τους οι ασιατικές χρηματιστηριακές αγορές καθώς συνεχίζονται οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας.

Ειδικότερα, ο Hang Seng υποχωρεί 0,15% στις 28.453 μονάδες, ενώ και ο Shanghai Composite καταγράφει οριακές απώλειες 0,05% στις 2.719,70 μονάδες. Στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 σημειώνει πτώση 0,07% στις 6.059,40 μονάδες, ενώ στη Νότια Κορέα ο Kospi ενισχύεται 0,11% στις 2.225,85 μονάδες. Στην Ιαπωνία ο Nikkei είναι σχεδόν αμετάβλητος (0,01%) στις 21.142,50 μονάδες

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei – στις 22.848,22 μονάδες

Με άνοδο έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο

Με άνοδο έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei κέρδισε 34,75 μονάδες (+0,15%) και έκλεισε στις 22.848,22 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης Topix κέρδισε επίσης 7,97 μονάδες και έκλεισε με άνοδο 0,46% στις 1.739,60 μονάδες.

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Με μικρή αύξηση έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο.Ο βασικός δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,12% (+26,66 μονάδες) για να κλείσει στις 21.803,95 μονάδες

Με μικρή αύξηση έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο.Ο βασικός δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,12% (+26,66 μονάδες) για να κλείσει στις 21.803,95 μονάδες.

Ο δείκτης Topix έκλεισε ενισχυμένος κατά 0,02% (+0,39 της μονάδας) στις 1.743,60 μονάδες.

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Με μικρή άνοδο ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Δευτέρας στο χρηματιστήριο του Τόκιο

Με μικρή άνοδο ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Δευτέρας στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 19,63 μονάδες, σε ποσοστό 0,11% και διαμορφώθηκε στις 18.355,26 μονάδες.

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Οριακά κέρδη καταγράφηκαν την Παρασκευή στο ιαπωνικό χρηματιστήριο

Οριακά κέρδη καταγράφηκαν την Παρασκευή στο ιαπωνικό χρηματιστήριο, ωστόσο η συναλλακτική δραστηριότητα ήταν υποτονική εν όψει της τριήμερης αργίας.

Ο Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,1% στις 19.879,81 μονάδες, ενώ σε εβδομαδιαίο επίπεδο κατέγραψε συνολικά κέρδη 1,4%. Με άνοδο 0,2% στις 1.603,18 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix, ενώ διακινήθηκαν μόλις 1,8 δισεκατομμύρια μετοχές – λιγότερες από τον ημερήσιο μέσο όρο του τελευταίου τριμήνου.

Ο JPX-Nikkei Index 400 ενισχύθηκε κατά 0,2% και έκλεισε στις 14.460,70 μονάδες.
Σημειώνεται ότι το χρηματιστήριο του Τόκιο θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα λόγω εθνικής εορτής στην Ιαπωνία.

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι ιαπωνικές μετοχές την Τετάρτη

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι ιαπωνικές μετοχές την Τετάρτη, σε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από νευρικότητα.

Ο Nikkei ενισχύθηκε οριακά κατά 0,1% στις 19.649,18 μονάδες, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των κερδών που κατέγραφε στις πρώτες ώρες της συνεδρίασης.

Ο ευρύτερος δείκτης Topix παρέμεινε αμετάβλητος στις 1.586,53 μονάδες, ενώ με μικρή άνοδο 0,1% στις 14.298,42 μονάδες έκλεισε ο JPX-Nikkei Index 400.

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι ιαπωνικές μετοχές την Πέμπτη

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι ιαπωνικές μετοχές την Πέμπτη, καθώς τα ισχυρά στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή περιόρισαν τις προσδοκίες για περαιτέρω ποσοτική χαλάρωση από την Τράπεζα της Ιαπωνίας (BOJ) κατά την αυριανή συνεδρίασή της.

Ο Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,2% στις 18.935,71 μονάδες, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix παρέμεινε αμετάβλητος στις 1.547,11 μονάδες.

Με οριακή άνοδο 0,1% στις 13.888,86 μονάδες έκλεισε και ο JPX-Nikkei Index 400.

Σύμφωνα με τους traders, ώθηση στο επενδυτικό κλίμα έδωσε η βιομηχανική παραγωγή της Ιαπωνίας, η οποία ενισχύθηκε κατά 1% τον Σεπτέμβριο, αλλά και οι καθησυχαστικές δηλώσεις της προέδρου της Fed Τζάνετ Γέλεν για τις πρόσφατες αναταράξεις στις αγορές.

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν σήμερα οι ιαπωνικές μετοχές, καθώς το γιεν βυθίστηκε σε χαμηλό δύο μηνών έναντι του δολαρίου

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν σήμερα οι ιαπωνικές μετοχές, καθώς το γιεν βυθίστηκε σε χαμηλό δύο μηνών έναντι του δολαρίου. Πάντως, το μεγαλύτερο μέρος των αρχικών κερδών εξανεμίστηκαν λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης, υπό το βάρος των πιέσεων στο κινεζικό χρηματιστήριο και εν μέσω ανησυχιών για τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν αύριο όσον αφορά στην απασχόληση στις ΗΠΑ.

Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε τελικά κατά 0,2% στις 20.644,44 μονάδες, αν και ενδοσυνεδριακά είχε σκαρφαλώσει μέχρι τις 20.817,48 μονάδες – το υψηλότερο επίπεδο από τις 21 Ιουλίου.

Με άνοδο 0,5% στις 1.673,58 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix ενώ ο JPX-Nikkei Index 400 ενισχύθηκε επίσης 0,5% στις 15.112,80 μονάδες.
 

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Με άνοδο κατά 0,12% έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκυο

Με άνοδο κατά 0,12% έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 18,91 μονάδες και έκλεισε στις 15.889,33 μονάδες

Facebook Comments

Οριακή άνοδος για τον Nikkei

Με οριακή άνοδο έκλεισε σήμερα το ιαπωνικό χρηματιστήριο,

Με οριακή άνοδο έκλεισε σήμερα το ιαπωνικό χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Federal Reserve την επόμενη εβδομάδα.

Ο Nikkei ενισχύθηκε στο τέλος της συνεδρίασης κατά 0,1% στις 14.404,67 μονάδες, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ανόδου. Άνοδο 0,1% κατέγραψε και ο ευρύτερος δείκτης Topix, κλείνοντας στις 1.185,28 μονάδες.

Traders σχολιάζουν ότι η αγορά είναι επικεντρωμένη στο κατά πόσο η Fed θα αρχίσει να μειώνει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, που ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 85 δισ. δολάρια μηνιαιώς.

Facebook Comments