Όταν κρίνεις θα κριθείς: Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Αν. Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος

3 λεπτά ανάγνωση
5 Ιανουαρίου 2025

Σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική αποζημίωση καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για κλοπή ρεύματος από την ΔΕΗ. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o γνωστός παρουσιαστής κατηγορήθηκε από τη ΔΕΗ για κλοπή ρεύματος αφού μετά από έλεγχο στο ρολόι της μονοκατοικίας του στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ «γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω». Οι τεχνικοί έκριναν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ενημερώθηκε η επιχείρηση και διακόπηκε η παροχή ρεύματος.

Η ΔΕΗ κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013 με την αξία του να υπολογίζεται στα 1.330 ευρώ ποσό που μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο και η ΔΕΗ σε δεύτερη φάση σε αστικό δικαστήριο πρόκειται να διεκδικήσει τώρα από τον παρουσιαστή το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Ισχυρή κερδοφορία και μέρισμα €0,80 ανά μετοχή

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις το α’ τρίμηνο του 2026, με το

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Δωρεάν εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις για το ευρύ κοινό και επιλεγμένους κοινωνικούς

Γ.Στουρνάρας : «Η αστάθεια θα παραμείνει υψηλή»

Συντονισμένες επενδύσεις σε ενεργειακές υποδομές, διασυνδέσεις και διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας συστήνει