Παπαδημούλης: Η κύρωση της συμφωνίας φέρνει ανασχηματισμό «με πιο έντονο προοδευτικό χρώμα»

3 λεπτά ανάγνωση
2 Ιανουαρίου 2019

Για ανασχηματισμό «με πιο έντονο προοδευτικό, αριστερό, κεντροαριστερό χρώμα» μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας πως όλα δείχνουν ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Παπαδημούλης είπε πως «η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Κατά τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «με αυτές τις αλλαγές θα πάμε με επιτυχία μέχρι το τέλος της τετραετίας».

Ερωτηθείς «τι θα γίνει όταν φύγει ο κ. Καμμένος», ο κ. Παπαδημούλης απάντησε πως «δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χ. Δούκας: «Με την κυβέρνηση περνάμε πολλές κρίσεις, θέλω όμως τη συνεργασία»

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλαπλές κρίσεις,

Α. Κανάκης: «Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πάρει ντοκτορά συγκάλυψης, δεν παίζονται οι άνθρωποι»

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη περί «διδακτορικού συγκάλυψης» προκαλεί εύλογες αντιδράσεις, καθώς

Α. Κανάκης για κυβέρνηση: «Το ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται τόσο ψηλά, είναι παρακμή και ήττα»

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη περί «παρακμής και ήττας» δείχνει μια υπεραπλουστευτική