Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Δ. Παπαγγελόπουλος: «Eίμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κ. Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος»

4 λεπτά ανάγνωση
19 Σεπτεμβρίου 2019

Με μία οργισμένη δήλωση, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κάνει λόγο για «ανυπαρξία» στοιχείων σε βάρος του για την υπόθεση της Novartis και για «μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης».

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.

Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Σαράκης: Από τα €178.000 στα €18,4 εκατ. – Η θεαματική άνοδος εισοδημάτων και η Novartis

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης, που εξελέγη το 2023 με το κόμμα

Όλα όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης για τα Τέμπη – Τα «καρφιά», η «στάση» του για ΟΣΕ, Hellenic Train & Πυροσβεστική

Η χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Novartis: Καλούνται ως ύποπτοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες

Οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση Novartis κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις,