Παραιτήθηκε ο Αν. Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ

3 λεπτά ανάγνωση
5 Ιουλίου 2023

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως επίσης και την παραίτησή του από όλα τα όργανα του Κινήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ…

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ και το “αγαπητοί” δεν το λέω ειρωνικά, αφού

Μ. Αποστολάκη: «Δύσκολη αλλά εφικτή η νίκη μας στις εκλογές»

Η Μιλένα Αποστολάκη μιλά για «δύσκολη αλλά εφικτή νίκη», ωστόσο η πραγματικότητα

Ζ. Ζούπης για εκλογές: «Το ΠΑΣΟΚ αλυσοδένεται μόνο του»

Ο Ζαχαρίας Ζούπης εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ εγκλωβίζεται σε μια στρατηγική που