Παρέμβαση Αναστασιάδη για Ελλάδα

3 λεπτά ανάγνωση
30 Ιουνίου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα είχε αργά χθες βράδυ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδη, στο πλαίσιο της σειράς τηλεφωνικών επαφών για το θέμα της Ελλάδας, καθώς λήγει απόψε τα μεσάνυχτα το πρόγραμμα στήριξης της χώρας.

«Αργά χθες βράδυ ο πρόεδρος Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Τσίπρα για το θέμα της Ελλάδας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης έχει προγραμματίσει να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με ηγέτες κρατών της Ευρωζώνης καθώς και με επικεφαλής θεσμικών οργάνων της ΕΕ.

Ο στόχος, είπε ο εκπρόσωπος, είναι η παραμονή της Ελλάδας στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ και τούτο θα πρέπει να επιτευχθεί στην πράξη.

Διευκρίνισε ότι η γραμμή που θα ακολουθηθεί από πλευράς του προέδρου Αναστασιάδη είναι σε συνεννόηση με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευρώπη είναι πλέον, de facto, το ασφαλέστερο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο

Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πλέον την αίγλη που είχαν στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι παρούσα με ευθύνη και ισχύ όπου την καλεί το εθνικό καθήκον»

Με μία αναφορά σε όσα δραματικά εξελίσσονται στο Ιράν, στη Μέση Ανατολή

Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή με φόντο τη Μέση Ανατολή – Μήνυμα στήριξης στην Κύπρο και ανησυχία για την οικονομία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή.