Θ. Πλεύρης: Κάποιοι ευελπιστούν στην επαναφορά των οριζόντιων μέτρων για τον κορονοϊό για να υπηρετήσουν το κομματικό τους αφήγημα

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουλίου 2022

“Για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Ελλάδα τυχαίνει οι κλειστοί χώροι να είναι περιορισμένοι έως ανύπαρκτοι και επομένως η μετάδοση του κορονοϊού γίνεται κυρίως στους χώρους που συγκεντρώνεται ο κόσμος και αυτοί είθισται να είναι οι ανοιχτοί.

Η σύσταση για χρήση μάσκας υπάρχει τόσο στους κλειστούς χώρους όσο και στους ανοικτούς όταν έχει συνωστισμό και στα Μέσα Μαζικής Μεταφορας υπάρχει υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας.

Κάποιοι ευελπιστούν σε επαναφορά οριζόντιων μέτρων ακόμη και όταν είναι αχρείαστα απλά και μόνο για να υπηρετήσουν το κομματικό τους αφήγημα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα