Πολάκης: “Η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς”

3 λεπτά ανάγνωση
23 Οκτωβρίου 2021

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με συνέντευξή του στο news247.gr περιγράφει πώς οραματίζεται την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία:

“Κάθε μέρα που περνά, κάθε μέρα που ο πολίτης βιώνει τι σημαίνει κυβέρνηση Μητσοτάκη, γίνεται όλο και πιο εμφανές και κατανοητό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα κυβερνήσει ξανά. Και ναι, θα κυβερνήσει «αλλιώς» αυτή τη φορά. Όχι τόσο με άλλη πολιτική, όσο με άλλη τακτική.

Το 2015 πήραμε το τιμόνι της χώρας για πρώτη φορά και σε δύσκολες συνθήκες για μια τετραετία και κάτι. Σήμερα είμαστε πιο ώριμοι, ενώ θέλω να πιστεύω πως μάθαμε από τα όποια λάθη κάναμε και αυτή τη φορά θα επανέλθουμε πιο αποφασισμένοι και πιο «υποψιασμένοι». Για να το πω καθαρά: αυτή τη φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι να συγκρουστούμε με το «βαθύ» κράτος που έχουν εδραιώσει τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το κράτος αυτό που έκανε τα πάντα για να αποτύχει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας, βάζοντας μας εμπόδια σε κάθε μας βήμα, χέρι-χέρι με το πολιτικό κατεστημένο που το εξέθρεψε.”

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,