Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Προειδοποίηση Σαμαρά στους βουλευτές Κυριαζίδη και Κακλαμάνη

2 λεπτά ανάγνωση
25 Ιουλίου 2013

Προειδοποιητικό μήνυμα προς τους δύο βουλευτές της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδη και Ν. Κακλαμάνη, οι οποίοι δήλωσαν «παρών» στην τροπολογία για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών της τεχνικής εκπαίδευσης, που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο, έστειλε μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Θ. Μπούρα, ο πρόεδρος του κόμματος, πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε πως σε περίπτωση που σε μελλοντική ψηφοφορία υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της κυβέρνησης σε άρθρο που να αποτελεί προαπαιτούμενο για την είσπραξη της δόσης, απαραίτητης για να βγει η χώρα από την κρίση, τότε η Νέα Δημοκρατία θα είναι υποχρεωμένη να διαγράψει τον βουλευτή αυτόν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Μ. Αποστολάκη: «Η πρωτιά της ΝΔ είναι πρόβλημα αποκλειστικά του ΠΑΣΟΚ, τα άλλα κόμματα δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν τη ΝΔ»

Η τοποθέτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι η πρωτιά της ΝΔ αποτελεί πρόβλημα

Κ. Πιερρακάκης: «Εκλογές θα γίνουν το 2027»

Η δήλωση του Κυριάκου Πιερρακάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027