Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

2 λεπτά ανάγνωση
11 Δεκεμβρίου 2023

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τις κερκίδες των γηπέδων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για το επόμενο δίμηνο έφερε την άμεση αντίδραση όλων των μεγάλων ομάδων της Super League σε βάρος του προέδρου του συνεταιρισμού και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης κατέθεσαν από κοινού επιστολή με πρόταση μομφής κατά του μεγαλομετόχου των «ερυθρολεύκων», ζητώντας να εκπέσει από το αξίωμα που κατέχει στον συνεταιρισμό.

Η πρόταση θα συζητηθεί στο αυριανό συμβούλιο που θα ξεκινήσει στις 15:00 και, όπως προκύπτει, οι τέσσερις ομάδες έχουν στο πλευρό τους και άλλους συλλόγους, ώστε στην ψηφοφορία να υπάρξει πλειοψηφία και να αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του προέδρου ο κ. Μαρινάκης.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Μάριος Οικονόμου σε ηλικία 33 ετών

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού η είδηση του

Αποφασιστικό βήμα για τη Διπλή Ανάπλαση: επελέγη ανάδοχος για τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Η ΑΕΠ Ελαιώνα Α.Ε. και ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» της επόμενης σεζόν

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη φαντασμαγορική φιέστα της ΑΕΚ έκλεισε η φετινή