Σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ο Ν. Παππάς πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι διαιτητή

2 λεπτά ανάγνωση
5 Νοεμβρίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Νίκος Παππάς αν και έχει αποσυρθεί από τα παρκέ επαγγελματικά, κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά… με αρνητικό τρόπο, όπως τις περισσότερες φορές άλλωστε.

Σε παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, στο Basketaki, αφού διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς ζήτησε φάουλ αλλά του δόθηκαν βήματα, σκέφθηκε πως ο “σωστός” τρόπος διαμαρτυρίας είναι να… πετάξει τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και να φύγει.

Ο ρέφερι, αφού σάστισε με την κίνηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού (κυρίως) και της ΑΕΚ (για λίγο), άνοιξε τα χέρια του, σα να του έλεγε “τι κάνεις” και στη συνέχεια τον απέβαλε.

TheToc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου