Σε χαμηλό μήνα το ευρώ

2 λεπτά ανάγνωση
2 Μαρτίου 2016

Σε χαμηλό ενός μήνα υποχωρεί σήμερα το ευρώ, καθώς οι επενδυτές δείχνουν να εμπιστεύονται περισσότερο το δολάριο, λόγω και των θετικών μακροοικονομικών μεγεθών των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το ευρωπαϊκό νόμισμα υποχωρεί κατά 0,04% στα 1,0864 δολάρια, με υψηλό ημέρας τα 1,0883 δολάρια και χαμηλό τα 1,0847 δολάρια.

Έναντι του γεν ωστόσο, το ευρώ συνεχίζει να ανακάμπτει, απομακρυνόμενο περαιτέρω από το χαμηλό τριών ετών (122 γεν), καθώς σήμερα ενισχύεται κατά 0,33% στα 124,23 γεν/ευρώ.

Κέρδη έναντι του ιαπωνικού νομίσματος καταγράφει και το δολάριο, το οποίο σημειώνει άνοδο κατά 0,36% στα 114,39 γεν/δολάριο.

Την ίδια ώρα, το καναδικό νόμισμα εκτινάσσεται σε υψηλό τριών μηνών, καθώς ενισχύεται στα 1,3387 ανά δολάριο, δεχόμενο ώθηση από τα θετικά οικονομικά μεγέθη. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελβετικό φράγκο: Νέες επιβαρύνσεις και «ανάσα» έως 50% με ρύθμιση

Ένα νέο κύμα πιέσεων πλήττει τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο.

Ασία: Βαριές εβδομαδιαίες απώλειες στα χρηματιστήρια παρά την αντίδραση της Παρασκευής

Σε κλίμα έντονης αβεβαιότητας κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια.

Δολάριο: Βυθίζεται σε χαμηλό 3,5 ετών ενόψει Fed

Σε πτωτική τροχιά για τέταρτη διαδοχική συνεδρίαση κινείται το δολάριο, με τις