Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Σημαντική νίκη του Λεβαδειακού με 3-1 επί της Βέροιας

2 λεπτά ανάγνωση
1 Απριλίου 2017

Σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Βέροιας σημείωσε στην έδρα του ο Λεβαδειακός, σε αγώνα για την 26η αγωνιστιστική του πρωταθλήματος της Super League και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 51΄ με πέναλτι του Μιλιάζες, ενώ η ομάδα της Ημαθίας ισοφάρισε στο 71΄ με το Καπετάνο. Το 2-1 έκανε στο 77΄ ο Βασιλείου και το 3-1 στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης (90΄+1)

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)

Κίτρινες κάρτες: Ουόν, Βούρος, Καλτσάς /Σισοκό, Λόπεθ

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Ουόν, Βούρος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα, Καλτσάς, Σουμπίνιο (70΄ Καραμπουέ), Βασιλείου (86΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ (90΄ Καραχάλιος).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Σισοκό, Τόμας, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82΄ Μίλιεβιτς), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Στόιτσεφ (66΄ Κωνσταντινίδης), Σαρπόνγκ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρμπι χωρίς νικητή και δίχως φαβορί για το πρωτάθλημα

Το «αιώνιο» ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στην ισοπαλία

Ο πρώτος που θα «διορθωθεί» θα πάρει το πρωτάθλημα

Για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ χρόνια καμία ομάδα από το big

Διαχρονικός κακοποιητής ζώων ο δράστης στη Βέροια – Τι είχε προηγηθεί

Ο οδηγός του αυτοκινήτου Τ. Σ. (ήταν και ιδιοκτήτης του ζώου) που