Σ. Φάμελλος: «Με σπασμένα τα φρένα τρέχουν τα κέρδη των 4 τραπεζών και το 2025»

1 λεπτό ανάγνωση
10 Νοεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

«Με σπασμένα τα φρένα τρέχουν τα κέρδη των 4 τραπεζών και το 2025», σχολιάζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Μετά τα υπέρογκα περυσινά κέρδη των 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, το πρώτο 9μηνο του 2025 γράφουν κέρδη 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ!», σημειώνει, τονίζοντας πως «τα προκλητικά υψηλά κέρδη των τραπεζών δεν απεικονίζουν την ευρωστία της ελληνικής οικονομίας, όπως παρουσιάζουν οι τραπεζίτες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά την αφαίμαξη της οικονομίας και των νοικοκυριών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

Κυρ. Μητσοτάκης: Τα €23 δισ. του ΕΠΑ εφαλτήριο για αναπτυξιακό άλμα

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο.

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,