Στα 81 εκατ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές στα τέλη Φεβρουαρίου

2 λεπτά ανάγνωση
17 Μαρτίου 2014

Μείωση κατέγραψαν οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, στα τέλη του Φεβρουαρίου, υποχωρώντας στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το δίμηνο Ιανουάριο – Φεβρουαρίου 2014 , το σύνολο της αξίας των ακάλυπτων επιταγών διαμορφώθηκε στα 81 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της Τειρεσίας ΑΕ. Σε σχέση με τα τέλη Φεβρουαρίου 2013 οι ακάλυπτες επιταγές κατέγραψαν πτώση 47,37%. Το σύνολο των απλήρωτων συναλλαγματικών έφθασε στα 19 εκατομμύρια ευρώ, καταγράφοντας μείωση 39,67%%, σε σχέση με το Φεβρουάριο 2013.

Οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο δίμηνο Ιανουάριο – Φεβρουαρίου 2014 ανήλθαν σε 4.315 τεμάχια και ήταν 60,54% λιγότερες σε σχέση με το Φεβρουάριο 2013. Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν σε 10.834, καταγράφοντας μείωση 33,64 % εν συγκρίσει με τα τέλη Φεβρουαρίου 2013.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

S&P: Ενεργειακό σοκ φέρνει πληθωρισμό 5% – Κίνδυνος ύφεσης στην Ευρώπη – Στο επίκεντρο η Ελλάδα

Η ενεργειακή κρίση από τη Μέση Ανατολή ανατρέπει την ανάκαμψη της Ευρώπης,

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,

Στα €2,4 δισ. οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025

Σχεδόν αμετάβλητη παρέμεινε το 2025 η αξία των ελληνικών εξαγωγών προς τις