Στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ νοσηλεύεται και πάλι ο Μ. Γλέζος – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

3 λεπτά ανάγνωση
23 Δεκεμβρίου 2019

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το ΝΙΜΤΣ για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου ο οποίος εσπευσμένα μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

«Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο Νοσοκομείο με αδυναμία, καταβολή, σε έδαφος γνωστής καρδιακής νόσου” αναφέρει το νοσοκομείο. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων» αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε δύσπνοια και είχε πόνους στο στήθος. Οι οικείοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Γλέζος είχε νοσηλευθεί επί πολλές ημέρες τον περασμένο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο, όπου είχε νοσηλευθεί στην Εντατική αντιμετωπίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες τόσο αναπνευστικά όσο και νευρολογικά προβλήματα. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του είχε κριθεί σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα.

Νωρίτερα:

 

Στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ νοσηλεύεται ο Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και είχε πόνους στο στήθος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες ώρες για τον Ζάχο Χατζηφωτίου

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη για την ζωή του.

Νεκρή 70χρονη στο ΝΙΜIΤΣ – Στους 178 οι νεκροί

Μια γυναίκα 70 ετών από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι είναι το

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του