Συγνώμη Κασσελάκη σε Συρεγγέλα

2 λεπτά ανάγνωση
16 Ιουλίου 2024

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά, τις ύβρεις και το υποτιμητικό ύφος του Παύλου Πολάκη.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη είναι «υποκριτική» δεδομένου ότι είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα η ανάρτηση Πολάκη στην οποία επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του» κατέληγαν οι πηγές της ΝΔ για το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς την Μαρία Συρεγγέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πολιτικοί… γυρολόγοι» ξανά στο ΠΑΣΟΚ: Επιστροφή ή πολιτική ανακύκλωση;

Η «επιστροφή» στον χώρο του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» για μια σειρά

Σ. Φάμελλος: «Είμαστε αντίθετοι με τις τοποθετήσεις της Μ. Καρυστιανού»

Ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τις τοποθετήσεις της

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα