Συνελήφθη ξανά ο Λάκης Γαβαλάς

2 λεπτά ανάγνωση
27 Νοεμβρίου 2013

Στη ΓΑΔΑ κρατείται αυτή την ώρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής μόδας για άλλη μια φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω χρεών.

Ο Λάκης Γαβαλάς παρουσιάστηκε το πρωί ,μαζί με το δικηγόρο του στη ΓΑΔΑ,αφού ενημερώθηκε πως εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα για χρέη στο δημόσιο.Αυτή τη φορά πρόκειται για περίπου 700.000 ευρώ που προέρχονται από φόρους σε ακίνητα τα οποία κατείχε.Κάποια από αυτά τα έχει ήδη πουλήσει.Ο Λάκης Γαβαλάς αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί για άλλη μια φορά στον εισαγγελέα.

Να πούμε πως πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη του γνωστού μόδιστρου για χρέη,ενώ για μεγάλο διάστημα παρέμεινε και στη φυλακή για τον ίδιο λόγο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Ως πατέρας, αισθάνομαι συντριβή και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο 15χρονος που συνελήφθη μετά από

Συνελήφθη ο ανήλικος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Ο συνοδηγός του είχε μαχαίρι

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά από καταδίωξη. Ο συνοδηγός είχε

Σύγκρουση στην εξεταστική για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Συλληφθείς είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη καταγγέλει ο Μ. Λαζαρίδης

Νέα ένταση πυροδότησε στην εξεταστική επιτροπή η υπόθεση των συλλήψεων στην Κρήτη,