ΣΥΡΙΖΑ: «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ εξευτέλισαν το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα»

3 λεπτά ανάγνωση
20 Μαΐου 2020

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που χαρακτηρίσαμε την υπόθεση της προανακριτικής ως μεγάλο φιάσκο και ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έσπευσαν με τις μεθοδεύσεις τους να μας δικαιώσουν» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «σήμερα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ξεπέρασαν κάθε όριο, εξευτελίζοντας το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα της χώρας, με την παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας στη Βουλή. Απροκάλυπτα και σε απευθείας μετάδοση, δεν δίστασαν να “διορθώσουν” βουλευτή που ψήφισε άκυρο και να επαναλάβουν τη διαδικασία, ανοίγοντας την κάλπη για να αφαιρέσουν το “λάθος” ψηφοδέλτιο και να ξαναψηφίσει ο βουλευτής αυτή τη φορά “σωστά”».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικό «επίμαχο» βίντεο.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «η κοινοβουλευτική πλειοψηφία μάς έχει συνηθίσει σε αντιθεσμικές και αντικοινοβουλευτικές συμπεριφορές. Δεν θα μπορούσε κανείς όμως να πιστέψει ότι θα ξεπερνούσε ακόμη και όρια που προσβάλλουν την ίδια τη Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της Βουλής οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του για την άκυρη αυτή διαδικασία και να προστατεύσει το κύρος του Κοινοβουλίου» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Καρανίκας: «Ούτε πήγα ΝΔ , ούτε είμαι με τη ΝΔ, ούτε πληρώνομαι από τον Άδωνι – παρακμιακή αριστερά»

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στα επικριτικά σχόλια που τον ήθελαν να έχει

Στον πλημμυρισμένο Έβρο ο Κ. Μητσοτάκης – Μήνυμα ασφάλειας και εσωκομματικές ισορροπίες

Με φόντο την υπερχείλιση στον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει για το

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα