Τηλε-κατάρτιση με ΚΕΚ έναν μήνα πριν τις εκλογές έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ (photos)

3 λεπτά ανάγνωση
23 Απριλίου 2020

Πρόγραμμα τηλε-κατάρτισης ύψους 48,9 εκατ. ευρώ ενέκρινε το Υπουργείο Εργασίας ακριβώς έναν μήνα πριν τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, όπως αποδεικνύεται και από έγγραφο που φέρνει σήμερα στο φως το DailyPost και το Marketnews.gr.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε πριν από λίγο στην Βουλή και ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Πρόκειται για τηλε-κατάρτιση μέσω ΚΕΚ, ακριβώς σαν αυτή που απεσύρθη χθες με απόφαση του πρωθυπουργού και αφορούσε σε «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής».

Είναι μόνο ένα από τα πολλά παρόμοια έργα που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και αφορά στην τηλε-εκπαίδευση με χρήση voucher. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο χρόνος που αποφασίστηκε το συγκεκριμένο έργο καθώς μιλάμε για 30 ημέρες πριν τη διενέργεια εκλογών και αφού ήδη είχε προηγηθεί η κάλπη των ευρωεκλογών.

Η τέως υπουργός Εργασίας κυρία Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας χθες στην ΕΡΤ δήλωσε ότι «εμείς δεν θα κάναμε πρόγραμμα τηλεκατάρτισης», προφανώς αναφερόμενη στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκοπική πρωτιά για Μητσοτάκη και ΝΔ – Πτώση για Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλο

Σταθερό και ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψαν δύο νέες δημοσκοπήσεις των

Ν. Ανδρουλάκης: «Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι να νικήσει τη ΝΔ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται στη νίκη

Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη