Τοσουνίδης: Ο Θ. Παπαχριστόπουλος πρέπει να παραδώσει την έδρα του

4 λεπτά ανάγνωση
2 Φεβρουαρίου 2019

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης κάλεσε σήμερα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα επισημαίνοντας  ότι «η έδρα πρέπει να επιστραφεί στους ΑΝΕΛ. Οσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, τότε να εγκαταλείψουμε τις έδρες μας, έρχονται οι επόμενοι».

«Υπηρετήστε αυτά για τα οποία σας ψηφίσαν, για αυτά που έχετε δεσμευθεί. Να σεβαστούν όλοι την εντολή που πήραν από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και απευθυνόμενος, μέσω απάντησής του σε σχετική ερώτηση, στον κ. Παπαχριστόπουλο αλλά και στον κ. Τέρενς Κουΐκ που με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα, αντικαθιστά τον κ. Παπαχριστόπουλο στη Βουλή.

«Όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, να υπηρετήσουν τις δεσμεύσεις μας, τις αξίες μας, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις έδρες. Έρχονται οι επόμενοι που μπορούν να στηρίξουν όλα αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί στους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Ερωτηθείς αν θα διαγραφεί ο Θ. Παπαχριστόπουλος είπε «οι ΑΝΕΛ προτιμούμε να εγγραφόμεθα θετικά στη συνείδηση του κόσμου και όχι να διαγραφόμεθα. Αυτό είναι το μήνυμα που αποστέλλουμε προς όλους». Χαρακτήρισε «θετικό μονόπρακτο που εξελίσσεται» τα όσα διαμείφθηκαν χθες στη συνάντηση Θ. Παπαχριστόπουλου-Ν. Βούτση, προσθέτοντας «αυτό που ζητούμε είναι στάση ευθύνης και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή βούληση».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής και παραδίδει την έδρα στο ΠΑΣΟΚ μετά την διαγραφή του

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από βουλευτής και να επιστρέψει την

Παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ η Έλενα Ακρίτα

Στην ανακοίνωσή της, η Έλενα Ακρίτα γνωστοποιεί πως «παραμένει επικεφαλής του ψηφοδελτίου

Εκτός Βουλής ο Κασσελάκης – Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την έδρα και ορκίζεται βουλευτής

Πριν από λίγο η Πόπη Τσαπανίδου έφυγε από την Κουμουνδούρου, μετά την