Ευ. Τσακαλώτος: «Το να πας με τον Αλ. Τσίπρα για να είσαι στην Βουλή ούτε είναι έντιμο, ούτε θα δουλέψει»

1 λεπτό ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με μια από τις πιο αιχμηρές τοποθετήσεις των τελευταίων εβδομάδων, αμφισβήτησε ανοιχτά τη στρατηγική όσων επιδιώκουν πολιτική επιβίωση μέσα από συμμαχίες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Τόνισε ότι η λογική του «πηγαίνω με τον Τσίπρα για να μπω στη Βουλή» ούτε συνάδει με την πολιτική αξιοπρέπεια ούτε έχει πιθανότητες να αποδώσει στην πράξη.

Η δήλωση έρχεται σε μια περίοδο έντονων διεργασιών και εσωκομματικών αναταράξεων, δίνοντας σαφές μήνυμα προς όσους αναζητούν «εύκολες λύσεις» μέσα από προσωποκεντρικές συνεργασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης

Μ. Καρυστιανού: «Ο Τσίπρας είναι ξαναζεσταμένο φαγητό» –

Η Μαρία Καρυστιανού σχολίασε το ενδεχόμενο πολιτικής επανεμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας