Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν πέφτει παρά το μήνυμα Καμμένου

3 λεπτά ανάγνωση
18 Σεπτεμβρίου 2018

Πεπεισμένος πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος παρά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του εάν έλθει προς κύρωση στη Βουλή η συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Δίχως να αναφερθεί συγκεκριμένα στο τι θα κάνει η κυβέρνηση εάν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από το δικομματικό σχήμα, ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν σημεία τριβής» ανάμεσα στους δύο εταίρους αλλά μόνον «διαφορετικές οπτικές γωνίες».

Επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης πως η διαφωνία του κ. Καμμένου είναι απλώς μια.

Επισήμανε πως το Μέγαρο Μαξίμου δεν επεξεργάζεται ενδεχόμενο κυβέρνησης μειοψηφίας ή οτιδήποτε άλλο ενώ υποβάθμισε την διαφοροποίηση του κ. Καμμένου ως συνηθισμένη έκφανση των διαφορών που υπάρχουν σε κυβερνήσεις συμμαχίας.

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι βούληση του πρωθυπουργού είναι η συμφωνία των Πρεσπών να κατατεθεί μόλις και εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την πλευρά των Σκοπίων: Δηλαδή αφότου η συμφωνία υπερψηφιστεί στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου και εγκριθεί η συνταγματική αναθεώρηση με κοινοβουλευτική πλειοψηφία δύο τρίτων.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,