Τζανακόπουλος: Θα κατεδαφιστούν το συντομότερο πάνω από 3.000 αυθαίρετα στην Αττική

2 λεπτά ανάγνωση
31 Ιουλίου 2018

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει με νομοθετικό έργο στην επιτάχυνση της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των συντακτών, το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως τόνισε ο κ. Τζανακόπολος, στην Αττική έχουν καταγραφεί 2.500 αυθαίρετα σε δασικές περιοχές και 650 κτίσματα στον αιγιαλό, τα οποία, όπως ανέφερε πρόκειται να κατεδαφιστούν. Οπως είπε, αύριο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, θα παρουσιάσει νέο νόμο για τα αυθαίρετα.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «απίστευτη εκστρατεία προπαγάνδας, συκοφαντίας και παραπληροφόρησης», με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάσα στα αποθέματα, όχι στη λειψυδρία της Αττικής – ΕΥΔΑΠ: Στο τραπέζι επενδύσεις €2,5 δισ.

Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις έδωσαν μια προσωρινή ανάσα στο υδροδοτικό σύστημα της Αττικής.

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία που έπληξε αρκετές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα την Αττική

Σφοδρό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας που έπληξε την Τετάρτη αρκετές περιοχές της χώρας

Νέος ΚΟΚ: Οι «έξυπνες» κάμερες στους δρόμους της Αττικής αλλάζουν το τοπίο της οδικής ασφάλειας – Πού έχουν ήδη τοποθετηθεί

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα, καθώς