Χάκαραν την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δ.Κουφοντίνα

4 λεπτά ανάγνωση
28 Φεβρουαρίου 2021

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκαν “αναρχικοί/χάκερς” όπως αυτοαποκαλούνται, με αίτημα την ικανοποίηση του αιτήματος του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Με ανάρτησή της στον δικτυακό τόπο athens.indymedia.org, η ομάδα των χάκερς τονίζει πως επέλεξε να “ρίξει” την ιστοσελίδα της ΝΔ από τις 4 το απόγευμα έως αυτή την ώρα “ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιστή Κουφοντίνα“.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Οι ώρες μετράνε αντίστροφα για τη ζωή του αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης επιλέξαμε να ρίξουμε την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας στις 28/2 και ώρα 16:00, ενώ η πρόσβαση στη σελίδα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Ο εδώ και 50 μέρες απεργός πείνας και πλέον δίψας, πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά μόνο την εφαρμογή του νόμου. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η εκδικητική στάση της κυβέρνησης δεν δείχνει να μετατοπίζεται στο ελάχιστο. Ο ήδη τιμωρημένος από το αστικό κράτος δικαίου πολιτικός κρατούμενος οδηγείται αργά και βασανιστικά στο θάνατο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ του αυτονόητου και νόμιμου αιτήματός του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ενός απεργού πείνας είναι και ο ΘΑΝΑΤΟΣ της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΑΣ.

Την ευθύνη για ο,τι συμβεί από εδώ και μπρος την έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και τότε.. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ..

Αναρχικοί/ες χάκερς”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 28,7% η ΝΔ – Στο 5% η Ελληνική Λύση – Στο 4% η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Σταθερό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει και η δημοσκόπηση της Interview

GPO: Στο 31,4% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ – “Γκρεμίζονται Ελληνική Λύση – Πλεύση Ελευθερίας”

Ανοδική τροχιά της ΝΔ καταγράφει η σημερινή δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό

Αν. Δρυμιώτης: «Ο λαγός τρέχει καλύτερα όταν τον κυνηγάνε, η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι ο λαγός»

Η δήλωση του Ανδρέα Δρυμιώτη ότι «ο λαγός τρέχει καλύτερα όταν τον