Χαμηλότερα οι ευρωαγορές

2 λεπτά ανάγνωση
24 Νοεμβρίου 2015
Χαμηλότερα κινούνται οι ευρωπαϊκοί δείκτες, μετά από μια σειρά απογοητευτικών macro, με το κλίμα να επιβαρύνεται από την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία. 
 
Το κλίμα ήταν αρνητικό από το πρωί λόγω των απειλών για τρομοκρατικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος από το Ισλαμικό Κράτος. 
 
Πριν από λίγο, ο γερμανικός DAX υποχωρούσε κατά 1,9%, κάτω από τις 10.900 μονάδες, ο CAC στο Παρίσι έγραφε -2,2% και 4.780 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρούσε κατά 1%, στις 6.240 μονάδες.
 
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωνε πτώση -1,7% στις 370 μονάδες. Η τουρκική λίρα σημειώνει πτώση σχεδόν 1% έναντι του δολαρίου, ενώ από την αρχή του έτους καταγράφει απώλειες σχεδόν 19%. Το ρούβλι υποχωρεί 0,2% έναντι του δολαρίου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Goldman Sachs και Morgan Stanley προειδοποιούν για πτώση 20% στις αγορές μετά το ράλι της Τεχνητής Νοημοσύνης

Μήνυμα συγκράτησης έστειλαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Goldman Sachs και της Morgan

Οι Δρούζοι οξύνουν τη σύγκρουση Ισραήλ-Συρίας

Σε διεύρυνση της ευθείας σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Συρίας οδηγεί ο απόηχος

Αφ. Μάνου: «Φαίνεται ότι η αριστερά (πέρασε και δεν ακούμπησε) αποφάσισε να λανσάρει την μπούρκα για φέτος το καλοκαίρι»

“Φαίνεται ότι η Αριστερά (πέρασε και δεν ακούμπησε) αποφάσισε να λανσάρει τη