Χανιώτικα Νέα: Συνεργάτες του κ. Τσίπρα ήθελαν να γράψουν τις ερωτήσεις της συνέντευξης που θα του παίρναμε

3 λεπτά ανάγνωση
12 Ιουνίου 2023

«Η επιθυμία των συνεργατών του κ. Τσίπρα, εκτός από τις απαντήσεις, (σ.σ.ήταν) να γράψουν και τις ερωτήσεις!» υποστηρίζει η κρητική εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», σχετικά με συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί να δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να επιβάλουν, δηλαδή, στην εφημερίδα, τις ερωτήσεις που θα κάνει στον υποψήφιο πρωθυπουργό. Φυσικό ήταν, μια τέτοια συνέντευξη, εμείς να την απορρίψουμε», σημειώνουν τα «Χανιώτικα Νέα».

Αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησε η εφημερίδα

«Η αναβολή της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα (φωτ.) στα Χανιά γνωστοποιήθηκε χθες βράδυ, λόγω της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, είχε… γνωστοποιηθεί σε εμάς, η αναβολή της γραπτής συνέντευξης την οποία είχε ζητήσει ο κ. Τσίπρας από τα “Χανιώτικα νέα”. Αιτία; Η επιθυμία των συνεργατών του κ. Τσίπρα, εκτός από τις απαντήσεις, να γράψουν και τις ερωτήσεις!

Να επιβάλουν, δηλαδή, στην εφημερίδα, τις ερωτήσεις που θα κάνει στον υποψήφιο πρωθυπουργό.
Φυσικό ήταν, μια τέτοια συνέντευξη, εμείς να την απορρίψουμε.

Αναγκαία αυτή η γνωστοποίηση, διότι πολλοί οι… καλοθελητές».

 

Εικόνα

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Πορτοσάλτε για κόμμα Τσίπρα: «Δεν έχει πει τίποτα καινούργιο – Ο Αριστερός κόσμος είναι σε κατάσταση απελπισίας»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε άσκησε σκληρή κριτική στα σενάρια επιστροφής του Αλέξη

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας έλεγε για τη συμφωνία “δεν είναι μαύρο, δεν είναι άσπρο, είναι γκρι”»

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, οι διαπραγματεύσεις μπαίνουν σε τροχιά χάους.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην βουλευτής του κόμματος Ελένη Αυλωνίτου.