Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

2 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουλίου 2013

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο για την ΝΕΡΙΤ μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπερ ψήφισαν 155 «ναι» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, 104 «όχι» και ένα «παρών» το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ κατά δήλωσαν οι βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, σε σύνολο 260 παρόντων βουλευτών, «ναι» επί του νομοσχεδίου δήλωσαν 155 βουλευτές, «όχι» 104 ενώ ένας βουλευτής δήλωσε παρών.

Πάντως από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή καταψήφισε το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης απουσίαζε από την ψηφοφορία.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπ. Μπιμπίλας για Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Έχω αισθανθεί ότι ξεπέρασε το όριο»

Όταν η κριτική προέρχεται πλέον εκ των έσω, το πολιτικό μήνυμα αποκτά

Κ.Βελόπουλος: «Το θέαμα της Βουλής που έχει γίνει οίκος ανοχής με θλίβει»

Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου περί «θεάματος» στη Βουλή άνοιξε νέο κύκλο

Συνταγματική Αναθεώρηση: Μεταρρυθμιστικό όραμα ή θεσμικό πυροτέχνημα για αλλαγή ατζέντας;

Στην πολιτική σκηνή, ο χρονισμός (timing) κάθε εξαγγελίας είναι συχνά εξίσου σημαντικός,