Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Η χώρα είναι ακυβέρνητη, έχουμε έναν πρωθυπουργό που κρύβεται»

2 λεπτά ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί «ακυβέρνητης χώρας» περισσότερο θυμίζει επικοινωνιακό σύνθημα παρά σοβαρή πολιτική κριτική.

Όταν μια χώρα εμφανίζει θεσμική σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη και συνεχή διεθνή παρουσία, οι γενικευμένες καταγγελίες περί «πρωθυπουργού που κρύβεται» δεν πείθουν.

Αντίθετα, αποκαλύπτουν αδυναμία τεκμηριωμένου λόγου και προσκόλληση σε έναν καταγγελτικό τόνο που δεν συνοδεύεται από ρεαλιστικές προτάσεις διακυβέρνησης.

Σε μια περίοδο που απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, η υπερβολή λειτουργεί τελικά εις βάρος της ίδιας της αξιοπιστίας της.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τραπέζι αλλαγές στο πλαίσιο Βασιλεία III και στις κεφαλαιακές απαιτήσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών

Μεγάλοι ευρωπαϊκοί τραπεζικοί όμιλοι ζητούν αναθεώρηση των κανόνων της Βασιλείας III και
Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

Υποχώρηση €5,18 δισ. στις καταθέσεις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ΤτΕ

Οι καταθέσεις ιδιωτικού τομέα μειώθηκαν κατά 5,184 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο 2026,

Ν. Καρανίκας: «Ούτε πήγα ΝΔ , ούτε είμαι με τη ΝΔ, ούτε πληρώνομαι από τον Άδωνι – παρακμιακή αριστερά»

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στα επικριτικά σχόλια που τον ήθελαν να έχει