Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΝΔ: «Έχουν εγκαταστήσει μία φαυλοκρατία των λαμόγιων»

2 λεπτά ανάγνωση
15 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέρχεται με μια βαριά και ισοπεδωτική ρητορική, επιλέγοντας χαρακτηρισμούς που περισσότερο πολώνουν παρά φωτίζουν την πολιτική συζήτηση.

Αντί για τεκμηριωμένη κριτική και συγκεκριμένες προτάσεις, καταφεύγει σε γενικεύσεις και ύβρεις, που ακυρώνουν κάθε έννοια θεσμικού λόγου. Η συνεχής χρήση ακραίων εκφράσεων μπορεί να εξυπηρετεί την επικοινωνιακή ένταση, αλλά δεν συνιστά πολιτικό επιχείρημα, ούτε συμβάλλει στη λύση των πραγματικών προβλημάτων.

Σε μια περίοδο που απαιτείται σοβαρότητα, ευθύνη και προτάσεις, η επιλογή της καταγγελίας χωρίς περιεχόμενο καταλήγει να υπονομεύει την ίδια την αξιοπιστία της αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Interview: Στο 31,2% η ΝΔ – Στο 3,3% η Κωνσταντοπούλου – Στο 0,6% ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελαφρώς διαφοροποιημένη εικόνα σε σχέση με άλλες έρευνες του τελευταίου διαστήματος δίνει