Και στις σελίδες του μεγαλύτερου online retailer της Ευρώπης, του Amazon Αγγλίας, θα μπορούν να βρουν πλέον οι φανατικοί θαυμαστές της Fresh Line τα αγαπημένα τους προϊόντα, μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας ανάμεσα στη ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών και το Amazon.co.uk.

Πάνω από 30% των προϊόντων της Fresh Line είναι ήδη διαθέσιμα στην κατηγορία Beauty του Amazon Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος, ενώ παράλληλα, η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων εμπλουτίζεται διαρκώς, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πιστών καταναλωτών της Fresh Line από την Αγγλία, την Ιρλανδία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, η κυρία Ναταλί Βαγιωνή, δήλωσε σχετικά:

«Μας γεμίζει υπερηφάνεια να βλέπουμε τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού διανομέα παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι αυτήν τη συνεργασία, η οποία δίνει την ευκαιρία σε καταναλωτές από όλη την Ευρώπη να δοκιμάσουν καλλυντικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Ελλάδα, όχι μόνο λόγω των ονομάτων τους αλλά και λόγω της φιλοσοφίας ανάπτυξής τους που βασίζεται σε συγγράμματα αρχαίας ελληνικής βοτανοθεραπείας και αρωματοθεραπείας. Η συμφωνία αυτή επισφραγίζει την πεποίθησή μας πως τα ελληνικά προϊόντα δεν υστερούν έναντι των ξένων, ίσα, ίσα διαπρέπουν στο εξωτερικό».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Fresh Line είναι η μοναδική ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών, η οποία σύναψε απευθείας συνεργασία με το συγκεκριμένο διανομέα.

Το Amazon.co.uk αποτελεί το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό παράρτημα του Αμερικάνικου online κολοσσού Amazon.com, προσφέροντας στους επισκέπτες του πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα από 30 διαφορετικές κατηγορίες, όπως βιβλία, ρούχα, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης και πολλά ακόμα. Αναλογιζόμενοι δε, το μέγεθος της συγκεκριμένης συνεργασίας, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: την πιο «πολυσύχναστη» ημέρα της προηγούμενης χρονιάς, στις 3 Δεκεμβρίου, 3.5 εκατομμύρια προϊόντα πουλήθηκαν μέσω του Amazon.co.uk, φτάνοντας σε ρυθμό πωλήσεων 41 προϊόντων το δευτερόλεπτο!

Για την ιστορία, το Amazon.com ιδρύθηκε το 1994 στο Σιάτλ των Η.Π.Α. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι δομημένες με κύριο άξονα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών προσφέροντάς τους τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων παγκοσμίως, στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Αρχικά ιδρύθηκε ως βιβλιοπωλείο και στη συνέχεια διεύρυνε τις υπηρεσίες του με αποτέλεσμα σήμερα να εξυπηρετεί 137 εκατομμύρια πελάτες την εβδομάδα, δηλαδή 19,5 εκατομμύρια πελάτες την ημέρα.

Η Fresh Line είναι μια αμιγώς Ελληνική παραγωγική εταιρία, που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών χειροποίητων καλλυντικών από το 1992 και σήμερα παράγει πάνω από 400 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διατηρεί ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων με 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 16 αγορές, με πάνω από 210 σημεία πώλησης συνολικά. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.

Facebook Comments