'

Σημαντικές οικονομικές ανακοινώσεις σε Γερμανία και Αγγλία σήμερα

ForexReport

Σημαντικές οικονομικές ανακοινώσεις σε Γερμανία και Αγγλία σήμερα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι ευρωπαϊκές αγορές δέχθηκαν ισχυρές πιέσεις στο ξεκίνημα της συνεδρίασης της Πέμπτης αλλά μετά τις ανακοινώσεις των macro σε Γερμανία και Ευρωζώνη, ανέκαμψαν δυναμικά. Στη Wall Street είχαμε μια ιδιαίτερα ήρεμη συνεδρίαση με τα εταιρικά αποτελέσματα να παραμένουν στο προσκήνιο ενώ μικτά ήταν και τα macro για την αμερικανική οικονομία. το δολάριο έκλεισε σχεδόν αμετάβλητο, ενώ η στερλίνα παρέμεινε υπό κλοιό πιέσεων.
 

  • Πτώση παρουσίασε η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στη Νέα Ζηλανδία. Παραμένει υπό τον έλεγχο των πωλητών η ισοτιμία.
  • Σημαντικές μακροοικονομικές ανακοινώσεις και για την Ευρωζώνη σήμερα.
  • Η στερλίνα παραμένει αδύναμη με τη μεσοπρόθεσμη τάση να κινδυνεύει να ανατραπεί.
  • Συνεχίζεται ο πόλεμος των ΗΠΑ προς τη Ρωσία με τις συνεχής αποκαλύψεις εγγράφων ότι οι Ρώσοι επιτίθενται στην Ουκρανία και παρέχουν όπλα στους αυτονομιστές.

Ανάλυση αγοράς
DAX (#FDXU4) – Άνοιγμα: 9.752 Υψηλό: 9.815 Χαμηλό: 9.678 Κλείσιμο: 9.783
Ο γερμανικός δείκτης έχει διαμορφώσει μια μεσοπρόθεσμη πλάγια τάση ενώ μετά το σχηματισμό διπλού πυθμένα στις 9.605 μονάδες ο επόμενος στόχος είναι η δοκιμασία της βραχυπρόθεσμης αντίστασης στις 9.865 μονάδες. Έξοδος από τη βραχυπρόθεσμη πλάγια τάση και κλείσιμο πάνω από τις 9,865 μονάδες θα ανοίξει το δρόμο για τα προηγούμενα υψηλά στις 10.045 μονάδες.

Στηρίξεις             Αντιστάσεις

9.750                    9.800
9.710                    9.830
9.680                    9.860
9.650                    9.920