'

Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το ΟΤΕ VDSL

MarketNews

Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το ΟΤΕ VDSL, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα επεκτείνει το δίκτυο VDSL ο ΟΤΕ παρέχοντας τη δυνατότητα για ταχύτητες έως 50 Mbps σε επιπλέον 15.000 τηλεφωνικές συνδέσεις.

Έτσι, από τις αρχές Αυγούστου, οι υπερυψηλές ταχύτητες VDSL είναι διαθέσιμες, μέσω Αστικού Κέντρου, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και στις εξής περιοχές: Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, Αμάρυνθο Εύβοιας, Βάρδα, Γαστούνη και Κρέστενα Ηλείας, Μάλια Ηρακλείου, Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμός και Επανομή Θεσσαλονίκης, Αξιούπολη Κιλκίς, Σέρβια Κοζάνης, Βέλο Κορινθίας, Βελεστίνο Μαγνησίας, Ν. Τρίγλια, Ν. Φώκαια, Ορμύλια και Πευκοχώρι Χαλκιδικής καθώς και Θυμιανά Χίου.

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα 284 Αστικά Κέντρα και τις 2.278 υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ, που ήδη προσφέρουν ταχύτητες VDSL σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το VDSL είναι σήμερα διαθέσιμο σε περίπου 1.200.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ στόχος είναι η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου να ανέλθει σε 30% μέσα στο 2014.