Η Ελλάδα έχει διαλυθεί  και δεν λειτουργεί πλέον τίποτα σωστά. Ο ιδιωτικός τομέας με 2.000.000 ανέργους έχει ελάχιστα περιθώρια (αν έχει) αντοχής. Ο δημόσιος τομέας συνεχίζει να σέρνεται καθυστερώντας την υλοποίηση  όλων των μεταρρυθμίσεων. Μεγάλο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων είναι πλέον δυστυχώς ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ & ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ συνεχίζουν το παιχνίδι των ΄΄ΘΑ΄΄ και των υποσχέσεων στους κομματικούς στρατούς. Η διαφθορά, η οκνηρία, η έλλειψη πρωτοβουλίας, αξιοκρατίας, αξιολόγησης  συνεχίζουν να κυριαρχούν στον δημόσιο τομέα. ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ετοιμάζονται με παλαιά υλικά.

Οι ΄΄ΞΕΝΟΙ΄΄ έχουν αντιληφθεί πλέον ότι οι ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ –ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Η κυβέρνηση  ΄΄ παίζει  την τελευταία της  ζαριά΄΄ με την προεδρική εκλογή. ΟΙ βουλευτικές εκλογές είναι μάλλον προ των πυλών.

Οι ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κοιμούνται ως συνήθως (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)  ΄΄τον ύπνο του δικαίου΄΄. Αντί να έχουν ΗΔΗ συμφωνήσει την ΚΟΙΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ μέσω της ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ,  ακόμα τσακώνονται ποιος θα είναι ΠΡΩΤΟΣ και ποιος ΔΕΥΤΕΡΟΣ στις καρέκλες  -ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ.

Είναι πλέον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ των ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ στις επόμενες εκλογές. Ετσι θα γίνει η καλύτερη αξιοποίηση του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ και ΟΛΩΝ των ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΟΡΩΝ.(που είναι και εξαιρετικά περιορισμένοι.

Αν δεν γίνει ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ όλων των ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΔΡΑΣΗ,  ΚΟΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ, ΦΙΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ κλπ)  και να ΕΚΛΕΓΟΎΝ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στις επόμενες εκλογές  ο χώρος έχει τελειώσει…

Αν δεν μπορέσουν οι ηγεσίες αυτών των ομάδων να συνεννοηθούν εντός  του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ας κλείσουν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ τα ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ τους  και να ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Εύχομαι να πρυτανεύσει η ΛΟΓΙΚΗ, να μάθουμε ΟΛΟΙ από τα ΛΑΘΗ του παρελθόντος και να βάλουμε ΟΛΟΙ μπροστά το ΣΥΜΦΕΡΟΝ & την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ αυτής της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ…

Facebook Comments