Η επιλογή του ΑΝΤ1 να ακολουθήσει την πεπατημένη του ΣΚΑΪ πέρσι το φθινόπωρο και να βάλει το Nomads κρίθηκε ως μη επιτυχημένη, μιας και το παιχνίδι δεν προσέφερε με τίποτα τα νούμερα που ήλπιζαν στο κανάλι. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι θα επανέλθει και φέτος, αυτή τη φορά σε άλλο νησί και μπορεί να έχει διαφορετικό παρουσιαστή.

Όπως ανεφέραν Νίκος Αναδιώτης και Νικολέττα Ράλλη στο πρωινό του ΑΝΤ1, το Nomads θα επανέλθει τον Οκτώβριο, με τη Μαδαγασκάρη να είναι το μέρος που θα φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες. Μάλιστα, για να στηθεί ο χώρος που θα μένουν έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες. Θυμίζουμε πως πέρσι το παιχνίδι διεξήχθη στο Παλαουάν των Φιλιππίνων.

Εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αν ο ΑΝΤ1 θα πάει στην επιλογή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Nomads. Στην εκπομπή είπαν ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία, ενώ εξετάζονται και άλλα ονόματα. Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Βλάχος και Παναγιώτης Βασιλάκος αποτελούν ονόματα που συζητιούνται, αν και η διαφορά τους με τον Γρηγόρη είναι χαώδης.
Απλώς οι δύο από τους τρεις ήταν συμμετέχοντες πέρσι στο παιχνίδι και έχουν το know how, ενώ ο Βλάχος είναι μια περίπτωση outsider. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, εκτός από το ότι εξετάζεται το σενάριο να υπάρχει και δεύτερος παρουσιαστής, όπως δηλαδή έκανε ο ΣΚΑΪ με τον Τανιμανίδη και τον Λιανό.

Facebook Comments