Πρεμιέρα με το αριστερό για την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League καθώς η Ένωση αν και στάθηκε πολύ καλά για ένα ημίχρονο, στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Άγιαξ την αποδιοργάνωσε με αποτέλεσμα να χάσει  με 3-0 στο Άμστερνταμ.

Όσα πέτυχε η ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά «γκρεμίστηκαν» με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος. Το στιγμιαίο λάθος στο κέντρο της ελληνικής άμυνας, στο 46΄, δεν έμεινε «ατιμώρητο» από τους Ολλανδούς, που με τον Ταλιαφίκο πήραν το προβάδισμα (1-0) στο σκορ.

Η ΑΕΚ δεν ήταν απειλητική, ανοίχτηκε μετά το γκολ που πέτυχε, με αποτέλεσμα να τελειώσουν όλα στο 77΄. Ο Τάντιτς έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Φαν ντε Μπέικ που είχε μπει αλλαγή «εκτέλεσε» από κοντά τον Μπάρκα για να «γράψει» το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ταλιαφίκο στο 90΄ με φοβερό γκολ από πλάγια.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονανα, Νερες (78 Ντόλμπεργκ), Χούντελααρ (62 ντε Μπεεκ), Τάντιτς, Μαζραουί, Εϊτινγκ, Μπλιντ, Σόνε, ντε Γιονγκ, Ζιγιεχ, Ταλιαφίκο
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (70 Γιαννιώτας), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (61 Αλεφ), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Πόνσε (81 Γιακουμάκης)

 

 

 

 

 

Facebook Comments