Με παρέμβαση Παππά, καταβάλλονται 10 εκατ. ευρώ στα ΕΛΤΑ για την Καθολική Υπηρεσία, λύνοντας προσωρινά το οξύ πρόβλημα ρευστότητας της εταιρείας. 

Νωρίτερα:

Το θρίλερ της μισθοδοσίας των ΕΛΤΑ δεν τελειώνει με happy end. Αναμένεται προσωρινή λύση για τον τρέχοντα μήνα.

Η είδηση ότι τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μισθοδοσίας για το προσεχές διάστημα, αν δεν εκταμιευθεί  η επιχορήγηση για την καθολική υπηρεσία (πρόκειται για την ταχυδρομική κάλυψη ακόμη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών), δεν ξάφνιασε όσους παρακολουθούν την αμήχανη στάση των συναρμόδιων φορέων για ένα θέμα που δεν έχει προφανή λύση.

Η καταβολή του ποσού των 15 εκατ. ευρώ που αφορούν στην καθολική υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί ενδεχομένως και εντός της ημέρας λύνοντας το άμεσο πρόβλημα της καταβολής μισθών για τον τρέχοντα μήνα. Το πρόβλημα όμως παραμένει και οι περίπου 6 χιλιάδες εργαζόμενοι της άλλοτε κραταιάς ΔΕΚΟ έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν.

Ήδη οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι έχουν καταγράψει τα προβλήματα στον ισολογισμό της εταιρείας που περιλαμβάνουν οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, ταμειακά ελλείμματα … διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments