Π. Χρηστίδης: Το ΚΙΝΑΛ δεν γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

MarketNews

Π. Χρηστίδης: Το ΚΙΝΑΛ δεν γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το ΚΙΝΑΛ δεν γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της επιλογής της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη αντί του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, ισχυρίστηκε ο Παύλος Χρηστίδης.

«Ακριβώς το αντίθετο συμβολίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ, και επιχείρησε να υπερασπιστεί την πρόεδρό του λέγοντας πως «η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως και κάθε πρόεδρος κόμματος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας με ό,τι αυτό συμβολίζει».

«Το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την διεύρυνση του χώρου, έχουμε ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «δίνουμε μια μάχη πέρα και πάνω από πρόσωπα, που έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στο σχέδιο της ΝΔ».

«Θέλω επίσης να σας πως είναι επιλογή του κυρίου Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ακόμα ο κύριος Χρηστίδης, ενώ σχετικά με τον πολιτικό συμβολισμό της επιλογής Καμίνη, είπε πως πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο δήμαρχο, που πέταξε την Χρυσή Αυγή έξω από τον δήμο επανειλημμένα, δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει αποδεχθεί την συμβολή του, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και έχει αποδεχθεί το πώς πρέπει να προχωρήσει από εδώ και μπρος».