Βίντεο εξόφθαλμης προπαγάνδας της ΕΡΤ το οποίο μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, οι τουΐτεράδες «στόλισαν» για ακόμη μία φορά την ΕΡΤ, η οποία όχι μόνο προτίμησε τη Δευτέρα να μεταδώσει ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ξεχνώντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και να μεταδώσει το προπαγανδιστικό βίντεο με τον γάιδαρο, χωρίς καν να ρωτήσει τον δημιουργό του πρωτότυπου.

Λέγοντας πως είναι ντροπή να μεταδίδει προπαγανδιστικά βίντεο η κρατική τηλεόραση και πως το λιγότερο που έχει να κάνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου είναι να παραιτηθεί, οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν χωρίς δισταγμό την οργή τους για το χάλι της ΕΡΤ.

 · 

8h

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου απάντησε στα φιλικά προς τη @neademokratia Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισαν ως προπαγανδιστικό το video αρχής της χθεσινής εκπομπής .

????«Είναι τα ίδια Μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news» είπε μεταξύ άλλων.

 

Embedded video

Πιό φανατισμένη Συριζαία από την Ακριβοπούλου δεν υπάρχει.

Γνκ δεν μου αρέσει άνθρωποι της εργασίας να χάνουν τη δουλειά τους και πιστεύω πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
Εκτός από αυτό που κάνει η Κατερίνα ακριβοπούλου στη @DefteriMatiaERT . Ναι είναι ντροπή και ναι πρεπει να χάσει τη δουλειά της

Ακριβοπουλου Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις.Τέτοια προπαγάνδα με παρωπίδες πρώτη φορά στα χρονικά .Κρίμα. Με κάτι τέτοιες εκπομπές βγαίνει το όνομα της ΕΡΤ. Εμετικό πραγματικά.????????????????????

Правда ΕΡΤ
Η Ακριβοπούλου ξεπερνάει κάθε μέρα και τον εαυτό της…

 

S

Είναι αστείο πραγματικά αυτό το πράγμα. Ίσως και να είναι λυπηρό οποιοσδήποτε να εξευτελίζεται έτσι. Από την άλλη, βέβαια, σε οποιαδήποτε χώρα υπάρχει τηλεόραση η Ακριβοπούλου θα είχε απολυθεί όση ώρα έπαιζε το βίντεο.

Υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα άνθρωποι που υπερασπίζονται την ΕΡΤ! Μιλώ για το τμήμα ενημέρωσης μόνο! Τα χτεσινά χάλια της Ακριβοπούλου είναι κατάπτυστα.

Πληρώστε φορους εισφορές φπα ενφια τελη για να χρυσοπληρώνουμε το καθεστως και τους κηφήνες τυπου

 
Εκεί στην @ERTsocial πιστεύω μέχρι τις εκλογές θα βγάλουν βιντεο έναρξης στην Ακριβοπουλου με τη μαντάμ ζαιρα να μας λέει μεγαλο Κ βλέπω στενοχώρια έρχεται…

Το μόνο πρόβλημα με το προπαγανδιστικό βίντεο που έβαλε η Ακριβοπούλου είναι ότι την ΕΡΤ την παρακολουθούν τρεις κι ο κούκος.
Αν την παρακολουθούσαν περισσότεροι, θα ανέβαζε το ποσοστό της νέας δημοκρατίας τουλάχιστο 3 με 4 μονάδες.

Ο ορισμός του συριζαϊκού κιτς, με το κατάλληλο soundtrack και την κατάλληλη κομπέρ: https://www.youtube.com/watch?v=BuEOmMHJ18Y …

Embedded video

“Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, αλλά δεν θα τελειώσει ποτέ κι εγώ έχω αρχίσει ήδη να νυστάζω”, “Αν δεν ανέχεστε να σας διακόπτω να φύγετε” και “Τι να ολοκληρώσει, δεν κάνουμε σεξ”, σίγουρα δεν δείχνουν πολιτικό πολιτισμό, πόσο μάλλον τηλεοπτικό σεβασμό απέναντι στον οποιονδήποτε.

 

r

View image on Twitter

Συγγνώμη, πρώτη φορά είδαν την εκπομπή της Ακριβοπούλου και σοκαρίστηκαν; Αντίστοιχα βίντεο προπαγάνδας παίζονται εδώ και πολύ καιρό.Αφήστε την λοιπόν να στηρίξει τον όπως μόνο εκείνη ξέρει.Χειρότερη &από τον Πορτοσαλτε κατάντησε.

 

 


View image on Twitter

Embedded video

Η Ακριβοπούλου σε όργιο τρομοκράτησης: Βίντεο με έναν γάιδαρο και άλλα τραγικά στην ΕΡΤ


View image on Twitter

Αγαπητη κα Ακριβοπουλου @DefteriMatiaERT,
Ζητήσατε αδεια απο τον δημιουργό του καρτούν με τον γαιδαρακο που χρησιμοποιήσατε στο χυδαία προπαγανδιστικο βίντεο που προβάλατε χθες ;
Οχι ε; Λυπάμαι. Σας .


View image on Twitter

Φήμες θέλουν την Ακριβοπούλου να έχει ξεκολλήσει το Προεδρικό Διάταγμα και να την κυνηγάνε στο Εθνικό Κήπο…

Ξέρουμε ποια θα πρέπει να είναι η πρώτη άνεργη δημοσιογράφος μετά τις εκλογές. Πρέπει να σε τάισαν καλά τόσα χρόνια προπαγάνδας, για να νην σε ενδιαφέρει τι θα απογίνει η καριέρα σου μετά από αυτό.

Έλεος πια με την προπαγάνδα από την και την

 

 

 Πηγή: In.gr

 

Facebook Comments