Μια ακόμη δήλωση που θα συζητηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε «ατυχή στιγμή»  την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια φυσική καταστροφή ανάλογη του παρελθόντος και υποστηρίζοντας ότι λάθη έγιναν αλλά οφείλονταν στην αγωνία και στη στεναχώρια από το μέγεθος της.

Σε συνέντευξή του στο «popaganda» ο κ. Τσίπρας σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συμπλήρωση της εθνικής τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας  χαρακτήρισε ως «άτυχη στιγμή» της κυβέρνησής του τη φονική τραγωδία, θυμίζοντας εν μέρει τι έλεγε η τότε Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου που είχε κάνει λόγο «για στραβή, που έτυχε στη βάρδια μας».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «είχαμε φυσικά κι άτυχες στιγμές. Το Μάτι, ας πούμε. Το οποίο δεν παύει να είναι μια φυσική καταστροφή που έχει τύχει και σε προηγούμενες κυβερνήσεις όπως συνέβη με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο το 2007», τόνισε. Μόνο για τον…στρατηγό άνεμο δεν μίλησε. Λάθη μπορεί να έγιναν. Από την αμηχανία μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής κι από τη στενοχώρια στην οποία βρισκόμασταν».

Facebook Comments