Ο εκπρόσωπος Τύπου του  ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, τοποθετήθηκε σχετικά με την φημολογούμενη σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την κριτική επιστολή της Ν. Γιαννακοπούλου προς την Φ. Γεννηματά.

Αρχικά, ο κ. Χρηστίδης δήλωσε ότι «Υπάρχει μια απόφαση του τελευταίου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που μιλάει για την αυτονομία της παράταξης. Επομένως, όλα αυτά συζητούνται στα όργανα».

Και πρόσθεσε «Αυτό που θέλω εγώ να πω, είναι ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των ανθρώπων, οι οποίοι πιστεύουν, αγωνίζονται, αγωνιούν κι έμειναν σταθεροί στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τα τελευταία χρόνια».

Ερωτηθείς για το αν το χαλί το τραβάει η κ. Γιαννακοπούλου,  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ απάντησε «Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την συλλογικότητα, πάνω από την προσπάθεια την οποία κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Τόνισε δε ότι «Σήμερα που είναι και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η καλύτερη ημέρα για να πούμε ότι δεν υπάρχει κανένας έρωτα με κανέναν, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τη ΝΔ. Εμείς είμαστε βαθιά ερωτευμένοι με την ιστορική παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, με αυτά που άφησαν πίσω οι κυβερνήσεις του και με τον τρόπο τον οποίο θα πορευθούμε από εδώ και μπρος».

Τέλος, ρωτήθηκε και για τον καφέ του Φλαμπουράρη – Γείτονα, απαντώντας ο Παύλος Χρηστίδης πως «ένας καφέ δεν κάνει τον έρωτα».

Facebook Comments