«Σαράφης» και «Κελέση» αντιμέτωποι με τον καθρέφτη

MarketNews

«Σαράφης» και «Κελέση» αντιμέτωποι με τον καθρέφτη , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά σημαντική για την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και αυτό γιατί κατά σειρά και με τη χρήση τεχνικών μέσων θα εξεταστούν ο «Μάξιμος Σαράφης» και η «Αικατερίνη Κελέση», μόνο από τους εισηγητές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ. 

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί οι κουκούλες να μην κατέβηκαν (και εξ αυτού να θεωρείται δύσκολο και το να αρθεί η προστασία των μαρτύρων, όπως έχει ζητηθεί), οι βουλευτές που συμμετέχουν στην Προανακριτική, όμως, θεωρούν ότι η κατάθεση των δύο είναι άκρως σημαντική. Και αυτό γιατί στις πρώτες καταθέσεις τους, επί των οποίων είχε στηριχθεί το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, κατήγγελλαν σημεία και τέρατα, εκ των οποίων, όμως, σχεδόν τίποτε δεν έχει αποδειχθεί. 

Συνεπώς, σήμερα, όπως λένε βουλευτές που ξέρουν την κατάσταση, οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα πρέπει να τεκμηριώσουν τα όσα έχουν πει στις σποραδικές καταθέσεις τους στους εισαγγελείς Διαφθοράς, ενώ είναι σαφές ότι οι βουλευτές θα προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν και το αν είχαν έννομο συμφέρον από την υπόθεση, κάτι που απαγορεύει ρητά την υπαγωγή τους στο καθεστώς προστασίας. 

Με άλλα λόγια, Σαράφης και Κελέση σήμερα είναι αντιμέτωποι με τον καθρέφτη τους. Αν αυτός ραγίσει, θα τους πάρουν τα θραύσματα, όπως και την κ. Τουλουπάκη, την οποία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ περιμένουν…στη γωνία. Και, πέρα από τον Σαράφη και την Κελέση, έρχεται την Τετάρτη στην Προανακριτική και ο Σαμπύ Μιωνής με αποκαλύψεις-φωτιά για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο εξ απορρήτων