Η δράση μας «νοιαζόμαστε για τις ευπαθείς ομάδες» είχε τεράστια απήχηση στα μέλη μας. Είναι ελπιδοφόρο που μέσα σε λίγες μέρες πάνω από 1200 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, για να βοηθήσουν εθελοντικά στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου τους.

Στόχος είναι να μην απομονωθούν οι ευπαθείς ομάδες, αλλά και να προσφέρει ο καθένας από εμάς σε αυτόν τον κοινό αγώνα!

Τα μέλη της ΝΔ έχουν διαχρονικά αποδείξει, την ετοιμότητα τους να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τον εαυτό τους, σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που αφορούν το κοινο καλό και το καλό του τόπου μας!

Σ΄αυτές τις ακραίες καταστάσεις που ζούμε, δεν μπορεί να υπάρχει κανένα δίλημμα παρά μόνο μια πρόκληση «το εμείς», όλοι μαζί και ενωμένοι μπορούμε να το περάσουμε αυτό .

Ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για τον «εγκλεισμό» μας, είναι ευκαιρία να «γνωριζόμαστε» καλύτερα και βαθύτερα με τους δικούς μας ανθρώπους.

Ας σκεφτούμε πως κάποιοι άνθρωποι αυτό, το περνούν ολομόναχοι και ας στρέψουμε το βλέμμα μας σ΄αυτούς.

Ας σεβαστούμε αυτούς που δουλεύουν και θέλουν να γυρίσουν υγιείς στο σπίτι τους, στα παιδιά τους, στην ηλικιωμένη μητέρα τους ή στον καρκινοπαθή σύζυγο τους.

Ας νικήσουμε μαζί τον κοινό μας φόβο, είμαστε όλοι ένα σε αυτό,  ας επιλέξουμε να προσφέρουμε σε αυτόν τον κοινό αγώνα.

Το κάλεσμα του «νοιαζόμαστε» μας αφορά όλους. Γιατί όπως έγραψε ο Αντρέ Μπρετόν «Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση».

Είμαστε υποχρεωμένοι να απομονωθούμε για λίγο, αλλά δεν θα αποξενωθούμε. Θα φροντίσουμε τα θεμέλια της κοινωνίας μας, θα ενδυναμώσουμε τις αξίες μας και θα μάθουμε ό,τι χρειάζεται από αυτήν την παγκόσμια περιπέτεια ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Ας γράψουμε σήμερα ιστορία,  ας φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο .

Facebook Comments