Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς μέσα σε 24 ώρες, πέντε άνθρωποι κατέληξαν. Έτσι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, οι νεκροί είναι 37.

Οι τέσσερις από τους πέντε ανθρώπους που κατέληξαν ήταν μεγάλοι σε ηλικία, και νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία Σωτηρία, Σισμανόγλειο, ΑΧΕΠΑ και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο πέμπτος ήταν μόλις 40 ετών με υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Να σημειωθεί ότι ο ένας ηλικιωμένος ζούσε στην Ξάνθη και πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην πόλη. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Νωρίτερα:

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη ζωή τους έχασαν τρεις άνδρες στα νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης, στο ΑΧΕΠΑ και στο Σωτηρία και μία γυναίκα στο Σισμανόγλειο.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από την φονική πανδημία, ανέρχεται σε 36. Έως το απόγευμα του Σαββάτου, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας, είχε φτάσει τις 1.061.

Νωρίτερα:

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, αυξάνοντας στους 35 τους νεκρούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για τρεις ηλικιωμένους: έναν που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, έναν που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και έναν ηλικιωμένο από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29.03.2020) τα ξημερώματα.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Facebook Comments