Τσιόδρας: 32 οι νεκροί - 95 νέα κρούσματα-1.061 συνολικά - 67 διασωληνωμένοι

MarketNews

Τσιόδρας: 32 οι νεκροί - 95 νέα κρούσματα-1.061 συνολικά - 67 διασωληνωμένοι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι νεκροί πλέον, όπως ανακοινώθηκε είναι 32, ενώ τα νέα κρούσματα έφτασαν τα 95. Στο σύνολο τα κρούσματα είναι 1.061

Ξεπέρασαν τα 1.000 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, μετά τα 95 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Τα κρούσματα στη χώρα μας είναι πλέον 1.061, ενώ 32 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, αφού ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση ανακοίνωσε τέσσερις νέους θανάτους.  Από τους θανάτους οι 25 αφορούν άνδρες και οι 7 γυναίκες.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα έχουν γίνει πάνω από 14.300 τεστ για κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, από όσους νοσηλεύονται το μέσο διάστημα παραμονής στο νοσοκομείο είναι οι 10 ημέρες.

Από τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, οι 69 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Κατά την ενημέρωση, ο Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε και νέες συμβουλές προς τους πολίτες, που εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της καραντίνας μένουν περισσότερες ώρες στο σπίτι. Τις “πήρε”, όπως είπε, από την επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ. Τους κάλεσε, λοιπόν, να αποφεύγουν το κάπνισμα και το ποτό και να μην ακούν πολλές ειδήσεις για τον κορωνοϊό για να μην αυξάνεται το άγχος. 

Συνεχής ενημέρωση