Μιας και οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών και η επιθυμία για λαμπερές εμφανίσεις εντείνεται, υπάρχουν θεραπείες που θα εξασφαλίσουν άμεσα και με ασφάλεια αναζωογόνηση και λάμψη στο πρόσωπό μας. Μπορούμε να αποκτήσουμε όμορφο λαμπερό πρόσωπο χωρίς νυστέρι, ανώδυνα και σε λίγες μόνο ώρες! Εμείς συναντήσαμε τον Πλαστικό Χειρουργό Σωτήρη Πήττα για να μας ενημερώσει πως μπορούμε να έχουμε νεανικό πρόσωπο με 3 κινήσεις.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Λειτουργεί ως ένα είδος boost της επιδερμίδας εκ των έσω. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των συστατικών, που χορηγεί ενέσιμα ο γιατρός στο δέρμα σας, τα οποία ήδη υπάρχουν, αλλά χάνονται είτε με το πέρασμα του χρόνου είτε από υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το στρες και την κακή διατροφή. Οι ουσίες που χορηγούνται είναι βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό και διάφορα άλλα μικροθρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται υγιής, όμορφη και νεανική. Παράλληλα, δίνουν την απαραίτητη ώθηση ώστε οι μηχανισμοί που την προστατεύουν και τη διατηρούν φρέσκια, να λειτουργήσουν ξανά στο μέγιστο.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και είναι σχετικά ανώδυνη. Ο ασθενής μετά το τέλος της θεραπείας έχει μια ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί μέσα σε 2-4 ώρες. Μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας χωρίς περιορισμούς.

BOTOX

Πρόκειται για τη δημοφιλή θεραπεία, που περιλαμβάνει ειδικές ενέσεις στους μύες, με συστατικά που μειώνουν την κινητικότητά τους, απαλύνουν ή ακόμα και εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Αν θέλετε, λοιπόν, να απαλλαγείτε από το πόδι της χήνας (ρυτίδες γύρω από τα μάτια) και τις ρυτίδες στο μέτωπο, το botox είναι η λύση. Είναι πολύ ασφαλής θεραπεία και με την κατάλληλη τεχνική δεν υπάρχουν παρενέργειες, αρκεί να γίνεται πάντα από εξειδικευμένο γιατρό.

Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 15-30 λεπτά και κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών που αντιμετωπίζονται. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά 3-4 ημέρες μετά την έγχυση και διαρκούν έως 6 μήνες. Για την διατήρηση των αποτελεσμάτων συνίσταται η επανάληψη του botox ανά διαστήματα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Πρόκειται για ένα υλικό που φυσιολογικά υπάρχει στο δέρμα μας και το χάνουμε με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, με την εφαρμογή του γεμίζουν οι ρυτίδες, ενώ μπορούν να βελτιωθούν τα χείλη (το περίγραμμα και ο όγκος τους) αλλά και άλλες περιοχές του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά. Είναι ένα πολύ ασφαλές υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες, χωρίς αντενδείξεις.

Η διαδικασία διαρκεί μέχρι 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Το αποτέλεσμα μίας και μόνης θεραπείας φαίνεται αμέσως και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1 χρόνο. Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται αργά και ακίνδυνα από τον οργανισμό και μπορεί να επαναληφθεί η εφαρμογή. Είναι μια αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία.

Με τόσες μεθόδους, με ασφαλή υλικά και πάντα με τη σωστή καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα στην εμφάνισή σας. Αφεθείτε στα σωστά χέρια και κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας για να είστε πιο λαμπερές αυτές τις γιορτές!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cosmeticmedicine.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106441048 και 2108811122

Facebook Comments