Στο «μυαλό» ενός φανερού ή κρυφού Χρυσαγίτη: 

«Καλά ρε μετανάστες δεν ντρέπεστε που αντί να ψοφήσετε ηρωικά στις πατρίδες σας έρχεστε σε αυτή την περήφανη χώρα που Τούρκου πόδι δεν τόλμησε να πατήσει;

Το ξέρετε ότι αν δεν ήταν οι Συριζαίοι κι ο Μουζάλας κι είχαμε μια σοβαρή κυβέρνηση θα κάνατε παρέα στα ψάρια τώρα; Αλλά βλέπετε έχουμε μπλέξει με τους αριστερούς ανθρωπιστές.

Εσείς ρε μετανάστες, γιατί μετανάστες είστε ρε, κανείς σας δεν είναι πρόσφυγας, πως τολμάτε να ζητάτε να ζήσετε εδώ;

Ρε υποτιθέμενοι πρόσφυγες(πρόσφυγες ήταν μόνο οι δικοί μας το 22 που τους λέγαμε Τουρκόσπορους) θα στείλετε τα δικά σας παιδιά να μολύνουν τα δικά μας; Κι εμβόλια να τους έχετε κάνει(εμείς στα δικά μας εννοείται ότι δεν κάνουμε αυτά τα πράγματα του διαβόλου) θα μας κολλήσουν αρρώστιες και μπορεί να γίνουν και μαύρα σαν και σας. Και στην τελική το δικό μου το ελληνόπουλο δεν θα κάθεται στο ίδιο θρανίο με το κάθε λογής προσφυγόπουλο. 

Να ήσαστε λεφτάδες να τα στέλνατε στο Κολέγιο ή στο Γείτονα θα άλλαζε βέβαια. Αλλά τώρα τι να σας κάνουμε; Να σας ταΐζουμε μήπως κιόλας; Δε μας φτάνανε οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιάνοι στη Μανωλάδα που μια χαρά απλήρωτους τους αφήναμε, μια χαρά τους τρομοκρατούσαμε, μια χαρά τους πυροβολούσαμε κι αυτοί οι αχάριστοι μίλαγαν κιόλας; Τέτοιους χαραμοφάηδες δεν θέλουμε άλλους, χορτάσαμε. Εδώ να μας πείτε κάναμε τους Αλβανούς ανθρώπους

Μου θέτε και δικαιώματα και δε σας αρέσουν οι συνθήκες επειδή 2-3 ψοφολογήσατε μια ώρα αρχύτερα όταν υπάρχουν συμπατριώτες μας που δεν έχουν πετρέλαιο να βάλουν! Δεν έχουμε οι Έλληνες και θα δώσουμε σε εσάς τους ξένους; Βλέπετε κάτι χαζούς που πάνε και ταΐζουνε σκυλιά και γατιά και ελπίζετε ότι θα γίνουμε όλοι σαν τα μούτρα τους; Αμ δε!

Είμαστε πατριώτες και δε σας αρέσει αυτό ε; Ρε εμείς θα μπουκάρουμε στα σχολεία(ευκαιρία είναι να πάμε να δούμε πως είναι γιατί ανάθεμα κι αν πατήσαμε 1-2 φορές ως τώρα στη ζωή μας) και θα φωνάζουμε για τους εισβολείς που μας φέρνετε κι αν δεν ακούτε θα ρχονται τα πρωτοπαλίκαρά μας να σας ρίχνουν τις φάπες που σας πρέπουν και να σας βάζουν στην θέση σας. Μεταναστάκια Σαχζάτ Λουκμάν να λέτε κι εσείς ψευτοανθρωπιστές Παύλο Φύσσα να κλαίτε.

Είμαστε ΑΙΛΙΝΑΙΣ11!1!1!!!!1»

ΥΓ: Κι εδώ ο εμετός που κάθε τόσο ξερνάει ένας «πατριώτης» τελειώνει. «Πατριώτες» άντε γεια, εγώ είμαι άνθρωπος ρε.

 

Facebook Comments